maanantai 17. toukokuuta 2021

Matkaan nyt käyn

 Nyt on pakkaukset suurin piirtein tehty. Onneksi pyöräni on kokenut auton perällä roikkuja, sillä vien ensin auton kaupunkiin pojan käyttöön viikoksi (ja lyheneehän tuo tämän päivän polkaisukin vähän samalla). Tietysti myös kirjastokortit pitää ottaa mukaan, tosin Vaskissa on menossa järjestelmän vaihto, niin etten ehkä Vaskin korttia tarvitse, jos ei sitten tule muuta kulttuuritarjontaa vastaan.


Tänään saatan poiketa jossain Keski-kirjastossa, minulla vielä Aalto-kimpan aikainen kortti käytössä. Huomennakin vielä poljen Keskin mailla, mutta illaksi ennättänen Piki-kimpan alueelle. Vaskin korttikin pitää varmuudeksi ottaa mukaan. 



Lähes valmiina lähtöön.

Pyörä viihtyy joskus turhankin hyvin auton perällä.

Piti olla vielä illansuussa kaupungintalolla koulutus, mutta se siirtyi huomiselle eli minun osaltani jää nyt kokonaan väliin, ehkä parin vuoden takaiset opit palautuvat sitten vaalipäivänä mieleen. 

Kaupungilta sitten polkaisen Korpilahdelle tyttären luo, niin on huominen matka Mänttään hieman lyhyempi. GoogleMapsiin ei saa tarpeeksi välietappeja, niin että piirsin kartan vasta huomisesta alkaen. Vähän viitettä reitistä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotimatkan varrelta vol2

Kotimatkaa tehtiin matkasta nautiskellen hitaan etenemisen kaavalla. Kuusamossa oltiin yksi yö ja hyvin nukutun yön jälkeen oli hyvä käydä k...